Всичко за Чародейките
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share
 

 3 сезон

Go down 
АвторСъобщение
Холи Мaри Комбс
Admin
Холи Мaри Комбс

Брой мнения : 429
Join date : 18.10.2009
Age : 22
Местожителство : Кресна

3 сезон Empty
ПисанеЗаглавие: 3 сезон   3 сезон EmptyПон Окт 19, 2009 1:00 am

Трети сезон

Сезон 3, Епизод 1: Меденият месец свърши
Прю и Фийби се чудят дали Пайпър някога ще се върне от „там горе” с Лео, докато сестрите не са замесени в съдебно дело, което е пълно с демони.

http://vbox7.com/play:6654681c


Сезон 3, Епизод 2: Вълшебен час
Сестрите трябва да намерят начин да разрушат проклятие, което превръща мъж в бухал през деня, а приятелката му във вълк през ноща. Междувременно Прю открива начин да проведе сватбата на Пайпър и Лео без Старейшините да разберат.

http://vbox7.com/play:725294ec


Сезон 3, Епизод 3: Имало едно време..
Пайпър има кошмар за Лео и казва на Прю че Старейшините са заповядали той да изчезне от живота й. Междувременно Фийби се среща с Кейт, малко момиче което твърди че е спасило Принцесата на фейте Тайстъл и сега троловете идват в „във-между” за да я плашат и да заловят феята. Прю и Фийби използват вълшебен прашец и стават малки момиченца за да могат да видят Тайстъл. Коул Търнър посещава Фийби в къщата й и се опитва да открадне Книгата на сенките разкривайки истинската си вънщност на демона Балтазар. Накрая Лео се връща при Пайпър и й казва че Старейшините са им дали втори шанс.

http://vbox7.com/play:2de349a5Сезон 3, Епизод 4: В навечерието на Халиуел
Сестрите са изпратени назад във времето на Хелуйн, за да спасят бебе от това да бъде родено в ръцете на злото. Междувременно Лео и Дарил са оставени да задържат Гримлокс, докато сестрите се върнат.

http://vbox7.com/play:b0a4840c


Сезон 3, Епизод 5: Капанът
След като имението е ограбено Прю, Фийби и Пайпър са обсебени от това да научат за неуловимата зла сила, която ги преследва. Прю предполага че е демонична, но Дарил ги предупреждава, че и хората са зли.

http://vbox7.com/play:1527fc6b


Сезон 3, Епизод 6: Емпатия
Фийби и Пайпър са на мисия да спасят Прю след като заклинание за невинен ужасно се обърква и на Прю е дадена нежеланата дарба да чувства всичката болка на света. Какафонията от човешките емоции най-вероятно ще я унищожи.

http://vbox7.com/play:ad6ca930


Сезон 3, Епизод 7: Разделените сили
Коул използва гнева между Прю, Фийби и Пайпър за да развали връзката им и да унищожи основата на силите им, оставяйки сестрите беззащитни срещу атаките на демоните.

http://vbox7.com/play:39a9b9caСезон 3, Епизод 8: Признания
След като Прю, Фийби и Пайпър разбират че Коул е демона който се опитва да ги убие, Фийби се изправя пред трудно решение, да убие мъжът който обича или да не се подчини на сестрите си и да го пусне на свобода.

http://vbox7.com/play:e2a518e6Сезон 3, Епизод 9: Мъртвата Пайпър
Пайпър е обвзета от несигурност заради предстоящото 10 годишно събиране на гимназията, но когато демон неочаквано я обладава, Пайпър се заприличва много на “Грозна като смъртта” и Прю и Фийби трябва да я върнат обратно.

http://vbox7.com/play:82edecf1


Сезон 3, Епизод 10: Всички искаме сладолед
Прю има чувството за дежавю, когато чува камиона за сладолед да свири мистериозно позната мелодия. Тя гледа как малко момиченце е теглено към звука. Прю замъква Фийби към звука за да видят какво прави малкото момиче и пристигат точно на време за да я видят как е вкарана в мистериозния камион за сладолед от свръхестествена сила. Прю и Фийби следват камиона и попадат в свят покрит със сняг, детски площадки и гора, скоро откриват че злото е „Нищото”, което сграбчва хората и изтрива съществуването им. Защо тази песен е толкова позната на Прю? Фийби има видение и вижда как малката Прю е спасена от скритотто място от баща си. Те спасяват 3 деца от този свят, само за да разберат че са помогнали на малки демони и са изложили на опасност човека който продава сладолед. Единственият който може да им помогне да разберат какво става е баща им. Фийби разкрива че тя е била в контакт с него и той е в Сан Франциско. Прю прави отчаян опит и го моли за помощ и той разкрива че мелодията на камиона е използвана за да привлича млади демони и да ги хваща. Като малка Прю чува мелодията и е привлечена от нея, но баща й я спасява. Това е й причината баба им да го накара да си тръгне.

http://vbox7.com/play:cdf93748Сезон 3, Епизод 11: Заслепена от Белият Ангел
Сестрите трябва да спрат магьостник да осъществи плана си да открадне специалмо сили от вещици и да се опита да унищожи всеки Бял Ангел на света. Междувременно момичетата получават нов Бял Ангел, който се казва Натали.

http://vbox7.com/play:10b4ff15Сезон 3, Епизод 12: Борба с демони
Когато Прю разкрива че един от бившите й приятели е тръгнал по пътя на злото и може да стане демон, тя, Пайпър и Фийби рискуват животите си на подземния ринг за борба, за да спасят живота му.
http://vbox7.com/play:43a8f352Сезон 3, Епизод 13: Сватба и мрак
Фийби и Пайпър са примамени на тъмната страна и се насаждават на новите си зли сили, когато магьостник-хамелеон примамва Прю на сватба с оръжия в опита си да открадне Книгата на сенките.

http://vbox7.com/play:0dc542f5Сезон 3, Епизод 14: Добрия, Лошия и Прокълнатия
Фийби някакси е свързана психически и физически с миналото на дух от Старият Запад, град пълен с коне, каубои и револвери, Прю трябва да се върне назад във времето, за да спаси сестра си от ужасяващата съдба.

http://vbox7.com/play:1886e647Сезон 3, Епизод 15: Почти женени
Прю се моли сватбения ден да мине без демони, но астралната й проекция има други планове и мечтае как отива в свят без правила и отговорности, което въздейства на реалността когато полицията арестува Прю, която е заподозряна в убийство.

http://vbox7.com/play:cfc5ba4bСезон 3, Епизод 16: Смъртта взима Халиуел
Прю е уморена от загубените битки за невинни и в старанието си да победи Ангела на смъртта, тя трябва да се откаже от умираща душа, когато приема че не може да се бори със съдбата и се примирява със смъртта на майка си.

http://vbox7.com/play:f6ac027bСезон 3, Епизод 17: 9-те котешки живота
Пайпър и Лео чувстват липсата на уединение и решават да си наемат апартамент, за да се преместят. Когато казват на Прю и Фийби, сестрите си спомнят трудната им връзка с баба си Пени преди да разберат че са Чародейки. Междувременно зъл магьостник и бивша котка кара сестрите да го убият девет пъти, за да остави миналия си живот като котка и да се превърне в магьостник завинаги.

http://vbox7.com/play:163f8526Сезон 3, Епизод 18: Градът на греховете
Демон притежаващ седемте смъртни гряха използва силите си срещю Чародейките и само след няколко часа изложени на Гордост, Лакомия, Похот и Мързел, Фийби, Прю, Пайпър и Лео може да се самоунищожат.

http://vbox7.com/play:b85ba196Сезон 3, Епизод 19: Двойна игра
Коул официално се присъединява към доброто, когато отива в подземния свят под прикритие за да помогне на Прю, Фийби, Пайпър и Лео да научат повече за злото. Те му се доверяват, когато изглежда че са били изиграни.

http://vbox7.com/play:9c6a99edСезон 3, Епизод 20: Стратегия за бягство
Фийби е разтревожена когато любимия й, Коул остава под прикритие в демонското Братство, но опасността се увеличава когато стария наставник на Коул иска да изкара злата му страна и да обърне огромната му сила срещу Чародейките.

http://vbox7.com/play:d36a43e3Сезон 3, Епизод 21: Виж кой лае
Пайпър се опитва да контролира новата си сила, докато Фийби пише в Книгата на сенките за Коул. Прю е разтревожена от държанието на Фийби и от това че няма приятел. Когато Банши – зла вещица която убива тези който страдат с пронизващ писък, който може единствено да се чуе от кучета – напада съсед на Чародейките и Фийби има видение на следващата жертва, Прю решава да направи заклинание, за да намерят Банши. Обаче тя се превръща в куче и по-късно е ударена от кола. Междувременно Фийби страда заради любовта си към Коул, нападната е и се трансформира в Банши. Без да има друг избор Пайпър призовава Балтазар да й помогне да спасят Фийби от съдбата й.

http://vbox7.com/play:231c0b78Сезон 3, Епизод 22: Адът отваря врати
Прю и Пайпър водят доктор Грифитс в дома им, за да го спасят от наемния убиец на Източника Шакс. Докато Фийби търси в Книгата на сенките как да унищожат демона, Прю и Пайпър се бият и преследват Шакс на улиците за да го унищожат. Обаче са заснети и показани по телевизията като вещици. Те стават национална сензация с тълпа пред къщата им. Фийби се доверява на Коул и отива с него в подземния свят заедно с Лео за да призоват Темпус и да върнат времето, докато полудяла жена стреля по Пайпър, която умира. Източника предлага на Фийби да остане с него и в замяна той ще спаси сестра й. Фийби приема сделката и времето е върнато до момента в който Шакс напада Прю, Пайпър и доктор Грифит. Само за да загубят Прю.

http://vbox7.com/play:fefc74c1

_________________
She Is The Best
3 сезон Header
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://charmed-ones.forumotion.net
 
3 сезон
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Чародейките :: Сезоните-
Идете на: