Всичко за Чародейките
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share
 

 2 Сезон

Go down 
АвторСъобщение
Холи Мaри Комбс
Admin
Холи Мaри Комбс

Брой мнения : 429
Join date : 18.10.2009
Age : 22
Местожителство : Кресна

2 Сезон Empty
ПисанеЗаглавие: 2 Сезон   2 Сезон EmptyПон Окт 19, 2009 12:59 am

ВТОРИ СЕЗОН

Сезон 2, Епизод 1: Изпитание за вещици
На първата годишнина от превръщането им във вещици сестрите се изправят срещу демон наречен Абраксас, който открадва Книгата на сенките и разваля всички заклинания който са направили, пускайки унищожените вече врагове на Чародейките. Ако демона развали магията, която им е дала силите, те отново ще заживеят нормален живот.

http://vbox7.com/play:8ebb3177

Сезон 2, Епизод 2: Въпрос на морал
Фийби има силно видение, което предсказва нейната смърт – изгорена на клада за убийството на човек със силите си – през 2009 година. За да предотвратят нейната екзекуция сестрите пътуват във бъдещето.

http://vbox7.com/play:57434dfd

Сезон 2, Епизод 3: Нарисуван свят
Прю се опитва да спаси мъж затворен във картина само че и тя е хваната в нея. Пайпър също се оказва в картината и двете сестри започват да осъзнават, че мъжът може да не е толкова невинен колкото казва. Междувременно Фийби страда от комплекс на малоценност, защото не е завършила колеж, затова прави заклинание за ум върху себе си.

http://vbox7.com/play:ec109624

Сезон 2, Епизод 4: Дяволска музика
Лео примамва мениджъра на Дишуол в П3, знаейки че той е сключил договор със демон който му дава слава и късмет в замяна на невинни души. Междувременно Дарил също се замесва, когато разследва мистериозни изчезвания на млади жени на много от миналите концерти на Дишуол и подозира, че още ще изчезнат на следващото им изпълнение.

http://vbox7.com/play:86a613cb

Сезон 2, Епизод 5: Тя е мъж, скъпа, мъж!
Когато Фийби започва да има видения и чувства на съблазнителка която убива само мъже, Чародейките правят магия за да открият кой е демона. Но малък дефект в магията превръща Прю в мъж.

http://vbox7.com/play:cb4e89ec

Сезон 2, Епизод 6: Добрата, стара, черна магия
Злата вещица Туарта е освободена от плен след 200 години, изпълнена от жажда за разрушение търсейки жезъла си с който насочва силите си. Единственият човек който може да я спре е Избраният, момче на име Кевин, който може да контролира жезъла й и да го използва срещу нея. Той има проблеми с приспособяването към новата си отговорност. Джак Шеридън пристига в Бъкланд и се състезава с Прю на търга.

http://vbox7.com/play:9c4bdee5

Сезон 2, Епизод 7: Те са навсякъде
Фийби има има видение за Колекционерите, демони които могат да изсмучат мозъка (което убива), са след пациент във болницата, където тя помага и неговия син, Ерик, който току що е завършил дешифрирането на уликата за летописите Акиша, които съдържат невероятно знание. Те не знаят че магьостниците не кървят, докато Фийби не им казва, Прю и Пайпър правят магия за да могат да четат мислите на хората и така разбират че Дан има чисто сърце, но Джак има противни и насилствени идеи, докато всъщност...

http://vbox7.com/play:58eeff3d

Сезон 2, Епизод 8: Вода
Сестрите са изправени пред демона убил майка им, когато той решава да убива невинни отново 20 години след смъртта й.

http://vbox7.com/play:8e869702

Сезон 2, Епизод 9: Г-ца Хелфайър
Прю е под прикритие за да открие кой е изпратил убиец след тях и други вещици на петък 13-ти.

http://vbox7.com/play:91189feb

Сезон 2, Епизод 10: Градът на разбитите сърца
Когато пръстена на любовта на Купидон е откраднат от Дрази, демона на омразата, той посещава Фийби молейки я да му помогне. Тя прави отвара за да унищожат Дрази, но пръстена го спасява. Демона разделя Синди и Макс, Пайпър от Дан и Прю от Джак, но Фийби и Купидон решават сантименталната ситуация и сестрите унищожават демона.

http://vbox7.com/play:7b5fdc07

Сезон 2, Епизод 11: Безразсъдно изоставен
Докато Фийби е с Дарил във полицейското управление, тя докосва изоставено бебе на име Матю и има видение на дух, който убива бащата му. Тя убеждава Дарил да занесе бебето у тях, където неопитните сестри попадат в неприятна ситуация. Междувременно Прю се подготвя за презентация с Джак очаквайки да отидат в Ню Уорк, а Дан помага на Пайпър с Матю. Прю открива името на бащата и скоро сестрите разбират че духа е бил шофьор на семейството и убива всички мъже от семейството като отмъщение за смъртта му.

http://vbox7.com/play:c75cf20c

Сезон 2, Епизод 12: Пробуден
Когато Пайпър се заразява със смъртоносен вирус и изпада в кома, Прю и Фийби правят заклинание за пробуждане, за да спасят живота й. Обаче заклинаието се обърква когато заразната болест се разпространява в болницата, затова тя трябва да обърне заклинанието. Лео спасява живота на Пайпър (въпреки че Старейшините са му казали да не го прави), а връзката с Дан се разпада, когато казва името на Лео събуждайки се от комата. Заради предателството на Лео му отнемат крилата и обещава че щом е човек отново ще се бори за Пайпър.

http://vbox7.com/play:a8e02c85

Сезон 2, Епизод 13: Животински прагматизъм
В навечерието на Свети Валентин три приятелки от колежа на Фийби си купуват книга за магьостничество и правят магия, за да си намерят партньори, трансформирайки животни в хора за 24 часа. Те записват правилната магия на Фийби и трансформират змия, заек и прасе в мъже. Обаче те стават хора със животински инстинкти, които заплашват и убиват хора. Междувременно Прю се чувства неудобно у тях без да работи, а Пайпър е раздвоена между любовта си към Дан и Лео.

http://vbox7.com/play:3a172618

Сезон 2, Епизод 14: Извинете миналото ми
Когато Фийби е измъчвана и почти убита от дух на магьостник от миналото, тя се връща наза във времето за да разбере какво го е накарало да направи това. Там тя се среща с тогавашните Прю, Пайпър и себе си, и разбира че те са били братовчедки. Фийби и сестрите й се борят за да спрат миналото да се завърне и да ги преследва.

http://vbox7.com/play:32c1f407

Сезон 2, Епизод 15: Дай ми знак
В затвора Бейн Джесъп е нападнат от два демона, но се измъква и единият от тях е убит, а другият загува оръжието си. Междувременно Пайпър е раздвоена между любовта си към Дан и Лео и Фийби тайно прави заклинание ,за да получи Пайпър някакви знаци и да реши. Джесъп отвлича Прю докато е преследван от могъщия демон Литвак. Заклинанието на Фийби помага на Пайпър да открие Прю, която защитава Джесъп от Литвак.

http://vbox7.com/play:670aec47

Сезон 2, Епизод 16: Законът на Мърфи
Пайпър казва на Лео че го обича, но ще каже на Дан една седмица след като е заминал. Прю има интервю с фотограф от списание, който я назначава да снима Маги Мърфи, жена за която се смята че има лош късмет. Прю спасява Маги от опита й да се самоубие подтикнат от Черен Ангел и прави заклинание за късмет, за да помогне на добродушната Маги. Раздразненият Черен Ангел решава да прокълне Прю и когато е на границата, Пайпър и Фийби я спасяват. Междувременно Лео връща силите си, за да помогне да спасят Прю, ставайки отново безсмъртен

http://vbox7.com/play:dc580d1f

Сезон 2, Епизод 17: Вечна младост
Три стари жени призовават демона на суетата Круто и обещават да го възкрасят в замяна на здраве, красота и младост за трите. Круто иска допълнителни магически сили и една от жените, леля Гейл предлага способностите на Чародейките. Тя ги посещава и открадва едно заклинание от Книгата на сенките за да прехвърли силата на вещиците и да предаде наивните сестри. Пайпър най-накрая казва на Дан, че е избрала Лео.

http://vbox7.com/play:0f2a7f01

Сезон 2, Епизод 18: Измислен свят
Когато демона на илюзията заплашва Прю и Пайпър в дома им, те го преследват и той се скрива в киното. Фийби прави заклинание за да унищожат демона, но всъщност той е прехвърлен в екрана на любимия филм на Фийби – „Убий го преди да умре”. Главният герой Били, който Фийби харесва отдавна е прехвърлен в истинския свят, заедно със непобедимите убийци –Дърваря и Кървавата Мери, които са назначени от Демона на илюзията за да убият сестрите Халиуел. Междувременно Прю е назначена от Гил Горсо да снима идола си Финли Бек. Обаче илюзията и е разбита, когато разбира колко арогантен и глупав е той. Фийби си спомня как Дърваря и Кървавата Мери са унищожени във филма и сестрите успешно ги убиват.

http://vbox7.com/play:c2cbe77c

Сезон 2, Епизод 19: Екс Либрис
Докато учи за последните си изпити Фийби среща Чарлийн, която проучва тезата си за демони. Когато Чарлийн отваря енциклопедия за демони тя е обезглавена от Либрис. По-късно духът на Чарлийн се свързва с Фийби и сестрите Халиуел решават да й помогнат да унищожи Либрис и да продължи. Междувременно Прю вижда мъж, Кливланд Уилсън, който всеки ден на пейката на автобусната спирка се опитва да намери свидетел който да даде показания срещу убиеца на дъщеря си Тайра и тя решава да му помогне да продължи живота си. Дан открива че Лео е бил женен, което разтройва Пайпър.

http://vbox7.com/play:c0882383

Сезон 2, Епизод 20: Астрални маймунки
Доктор Къртис Уилиамсън, който е излекувал треската на Пайпър, неуспешно настоява тя да се върне за допълнителни тестове във болницата. Всъщност той изследва кръвта на сестрите Халиуел в три маймуни. Когато случайно се убожда със смесицата от кръвта им, той става луд и зъл и убива престъпници за да открадне органите им за даряване. Междувременно Прю е назначена да снима идола на Фийби, актьора Еван Стоун, а папараците правят снимки на двамата, докарвайки на Прю неприятности. Пайпър се опитва да въведе правила за Лео, докато е в къщата й.

http://vbox7.com/play:ad22b974

Сезон 2, Епизод 21: Апокалипсис? Не съвсем
Сан Франциско е в хаотична ситуация с безредици навсякъде. Пайпър и Лео откриват мистериозен мъж по средата на безпорядъка, който изчезва докато го гонят. По-късно сестрите Халиуел приготвят заклинание, като предполагат че трябва да унищожат Демона на Хаоса, но откриват че мъжът има помощници и те всъщност са Четиримата конници на апокалипсиса: Роуза, Смърт, Глад и Съперничество. Когато правят заклинание в една алея Прю и Роуза изчезват. Тогава Фийби и Пайпър се съюзяват с другите трима конници опитвайки се да върнат Прю и Роуза обратно. Но сестрите чувстват че правят грешка и решават да жертват Прю за доброто на човечеството.

http://vbox7.com/play:5ad30dec

Сезон 2, Епизод 22: Внимавай какво си пожелаваш
Джин нает от Магьостник дракон открадва силите на сестрите Халиуел и им предлага да им даде по едно желание за това което най-много желаят.

http://vbox7.com/play:fbf0fea3

_________________
She Is The Best
2 Сезон Header
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://charmed-ones.forumotion.net
 
2 Сезон
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Чародейките :: Сезоните-
Идете на: