Всичко за Чародейките
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share
 

 1 сезон

Go down 
АвторСъобщение
Холи Мaри Комбс
Admin
Холи Мaри Комбс

Брой мнения : 429
Join date : 18.10.2009
Age : 22
Местожителство : Кресна

1 сезон Empty
ПисанеЗаглавие: 1 сезон   1 сезон EmptyПон Окт 19, 2009 12:58 am

ПЪРВИ СЕЗОН

Сезон 1, Eпизод 1: Нещо магично приближава
В Сан Франциско, три напълно различни сестри, се завръщат в имението си: Прю, най-голямата и преуспяваща, не харесва свободолюбивия дух, на сестра си, Фийби. Пайпър, средната сестра, постояно е между споровете на сестрите си.Фийби намира "Книгата на сенките" на тавана и неволно активира силите им. Прю получава силата да мести предмети с мисълта си, Пайпър, да спира времето и Фийби, да вижда бъдещето. Заедно, сестрите трябват да се изправят срещу злите, свръхестесвени сили.Трябва да пазят силите си в тайна, която да опазят, включително и от бившия приятел на Прю, Анди Трюдо. Пайпър бива нападната от приятеля си Джереми, който се оказва, зъл магьосник, убиец на вещици.

http://vbox7.com/play:d416602d

Сезон 1, Eпизод 2: Ти си под кожата ми
Сестрите се опитват да запазят силите си в тайна. Фийби не може да разбере, защо вижда бъдещето всеки път, когато вижда едно момче. Трюдо и Морис, издирват мъж, който убива жени, хранейки се с красотата им. Изглежда, че този мъж е Стефан- новият фотограф в списание "Ню Йорк", но всъщност похитителят е Джавна - могъщ демон. Неволно Фийби попада в капана му и се налага Пайпър и Прю да я спасят. Този демон е първият урок на Чародейките, как да се справят със злото.

http://vbox7.com/play:ee84c224

Сезон 1, Eпизод 3: Благодаря ти, че си такъв, какъвто си
Неочаквано сестрите разбират, че изгубения им баща е пристигнал в града. Колко интересно! Пайпър и Фийби не си спомнят Виктор, но Прю много добре помни, как той ги е напуснал. Най-голямата сестра подозира завръщането на баща си. Накрая, тя стига до извода, че Виктор се е върнал, за да открадне Книгата На Сенките. Но изглежда, че не само той иска Книгата, а и новодошлите им съседи. Дали баща им иска да открадне магичната книга и какви са съседите на сестрите, ще разберете само в този епизод.

http://vbox7.com/play:d17c5f99

Сезон 1, Eпизод 4: Среща с мъртвец
Прю се опитва да избегне празненството по случай рождения си ден, докато Фийби започва временна рабта като гадателка, за да може да направи подарък на сестра си. Работейки, тя дори спасява един човек. Прю е възмутена, когато заварва Анди да обядва с бившата си жена,за която тя не знае. Пайпър среща призрака Марк, който е убит от банда престъпници. Ако тялото му не бъде погребано, душата му ще бъде отвлечена. Сестрите го спасяват, но след като той си отива, Пайпър остава с разбито сърце. Осъзнавайки, че всяка година живот е важна, сестрите организират парти за Прю.

http://vbox7.com/play:ca5a6512

Сезон 1, Eпизод 5: Господарят на сънищата
Сънят на Прю бива нарушен от странни видения, с тъмнокос
мъж, който напада. Разхождайки се из чуждите сънища, той
вече е убил няколко жени. Анди и Дарил вече са по следите му. Фийби и Пайпър правят любовно заклинание, от което буквално започват да ги преследват хиляди обожатели. Сестрите приключват с любовните заклинания и се фокусират върху Прю, която след катастрофа, изпада в кома. В началото, силите на Прю не работят в съня й. Но с помощта на сестрите си, Прю успява да отстрани злодея. Той умира в съня си, също, както и жертвите му.

http://vbox7.com/play:0731bd70

Сезон 1, Епизод 6: Сватба от ада
Една майка обещава да омъжи сина си за Хекате, ако
тя й даде пари и власт. Сега Хекате се завръща, за да се омъжи за избраника си, защото само чрез брак, тя може да забременее. Синът е принуден да се омъжи, чрез заклинание, докато истинската му годеница, бива пропъдена. Пайпър е сватбеният организатор. Един свещеник се опитва да унищожи демона, но се проваля. Когато, свешеникът пада от втория етаж, Анди намира нож и моли Прю да открие произхода му. Фийби има видение и мисли, че Пайпър е бременна с дете-демон. Накрая сестрите, разбират какво става и успяват да предотвратят сватбата навреме.

http://vbox7.com/play:2ed6b376

Сезон 1, епизод 7: Четвъртата сестра
Докато Прю се опитва да прекарва време с Анди, Пайпър и Фийби се борят за вниманието на един майстор(Лео). Проблемната тийнейджърка Авива, се сприятелява с Фийби с надеждата, да стане част от сестрите Халиуел. Авива бива примамена към тъмните сили, от магьосницата, затворена в огледалото, Кали. Тя дава на Авива задачата да спечели доверието на сестрите, след което да открадне силите им. Междувременно доверчивата Фийби почти бива съблазнена от злите сили на Кали, но сестрите й, успяват да я свестят навреме и да спасят Авива.

http://vbox7.com/play:b8a58238

Сезон 1, Епизод 8: Истината е някъде там... и боли
Прю решава че трябва да разбере как Анди ще реагира на това че е вещица, затова прави магия за истина. 24-вата магия кара всеки около сестрите да казва истината. Но дали истината е това, което наистина искат да чуят?

http://vbox7.com/play:371721e5

Сезон 1, Епизод 9: Вещицата се завърна
Магьостник от миналото е освободен от проклятието си и се опитва да открадне силите на сестрите с помощта на Рекс и Хана, но сестрите съживяват техен предшественик за да се бият с него. Междувременно Пайпър работи върху куража си да пита Лео да излязат на среща. На Анди започва да му омръзва заради продължаващата връзка на Прю със странните полицейски проучвания

http://vbox7.com/play:7bfaee36

Сезон 1, Епизод 10: Магьосническа завист
Когато Прю е аресувана за кражбата на безценнта тиара и разкрива че нейният шеф Рекс е магьостник. Сестрите трябва да докажат невинността на Прю и да унищожат Рекс преди да е прекалено късно.

http://vbox7.com/play:18b320b7

Сезон 1, Епизод 11: Проклятието на урната
Когато бившият приятел на Фийби пристига в града, той донася неприятности във формата на открадната египетска урна, която носи смъртоносно проклятие. Междувременно Прю се справя с проблема да спаси аукционната къща от банкрут и използването на силите на Пайпър в погрешния й опит да сватосва може да дадат нежелан резултат.

http://vbox7.com/play:4c8bdf67

Сезон 1, Епизод 12: Върколак
Когато Пайпър е нападната от ожесточен звяр, Анди отива на наблюдение с ФБР агент, който преследва съществото. Междувременно Прю наема Фийби на работа в аукционната къща, но видението на Фийби за ужасна катастрофа внезапно я изпраща на мисия да намери отдавна изгубено дете.

http://vbox7.com/play:2d0e13c9

Сезон 1, Епизод 13: От страх към вечността
На всеки 1300 години, уникален демон се появява и се храни със страховете на вещиците. Този път мишена са сестрите Халиуел и те получават помощ от техните предшественици, точно когато са близо до тяхната смърт от страховете си.

http://vbox7.com/play:e536250a

Сезон 1, Епизод 14: Тайни и мъже
Когато младия магьостник Макс е отвлечен от двама крадци, за да използват силите му за да ограбят банка, той се свързва със Прю чрез дъската за гадаене и тя помага на момчето. Междувременно Пайпър има проблеми със новият главен готвач във Куеик, а Лео се връща да помогне на сестрите Халиуел да оправят полиелея. Когато Фийби го вижда да се носи във въздуха, той разкрива че е Бял ангел – пазител на добри вещици определен да пази сестрите Халиуел и не му е позволено да се влюбва във вещица, както е станало с Пайпър. Той моли Фийби да пази тайната, докато намери най-добрия начин да сложи край на връзката си с Пайпър.

http://vbox7.com/play:09d2b1da

Сезон1,Епизод 15-Има ли чудовище в къщата
По време на земетресение демон се събужда в мазето на сестрите.Той овладява Фийби и тя става зла.Фийби гони сестрите от къщата си.Дали Прю и Пайпър ще успеят да спасят къщата и сестра си?

http://vbox7.com/play:969a5e19

Сезон 1, Епизод 16: Коя е истинската Прю?
Сестрите се изправят срещу магьостника Габриел, който благодарение на кристалния си меч става невидим – Прю, която е била наета от тях за художестваната им колекция опитва магия, която да удвой силите й, но открива че е направила две копия на себе си, и двете които са убити със меч; накрая Фийби разбира как да го убият.

http://vbox7.com/play:71bdd200

Сезон 1, Епизод 17: Епизодът от 70-те
Могъщ магьостник се появява твърдейки че е сключил договор със майката на сестрите, като я оставил жива в замяна на силите на сестрите. Избягвайки от него трите сестри се връщат назад във времето през 1970 година, когато майка им е била все още жива и се опитват да предотвратят договора.

http://vbox7.com/play:356987d1

Сезон 1, Епизод 18: Когато лошите магьостници стават добpи
Прю се опитва да помогне на магьостник да не стане отново зъл и да се присъедини към братята си и така да създадат „злите чародейки”.

hhtp://vbox7.com/play:0b038a2d

Сезон 1, Епизод 19: Извън полезрението
Когато Прю е свидетел на отвличане във парка, репортер вижда как тя използва силите си. Фийби и Пайпър се опитват да разберат повече за демоните, който откраднали дете и да спрат репортера преди да е разкрил Прю. Междувременно Анди най-накрая разбира за силите на Прю.

htpp://vbox7.com/play:b2683c9b

Сезон 1, Епизод 20: Силата на двете
Пайпър е изпратена от работата си на Хавайте, оставяйки Прю и Фийби да се изправят срещу призрак, който убива хората свързани със екзекуцията му.

htpp://vbox7.com/play:3d9fd05e

Сезон 1, Епизод 21: Любовта боли
Пайпър и Прю най-накрая откриват тайната на Лео че е Бял Ангел след като е ранен от Черен Ангел и иска да спасят повереният му невинен. Пайпър прави заклинание за да размени силите си с тези на Лео и да го излекува, но също така разменя силите на Прю и Фийби, като ги оставя уязвими.

http://vbox7.com/play:cbe37047

Сезон 1, Епизод 22: Дежавю навсякъде отново
Магьостник правещ планове да унищожи Чародейките е посетен от Темпус, демон който ще връща времето назад докато магьостника не успее да убие сестрите. Междувременно заради безкрайното „въртене” Фийби има силното чувство за дежавю и дори вижда как магьостника убива Анди.

http://vbox7.com/play:661b1cb8

_________________
She Is The Best
1 сезон Header
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://charmed-ones.forumotion.net
 
1 сезон
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Чародейките :: Сезоните-
Идете на: